Ritmo De Salsa Dubrovnik

2017-02-01 Članovi Udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik sudjelovali su na devetom izdanju međunarodnog festivala Sarajevo Salsa Congress koji se od 26. Lokacija za poželjeti ili kako bi rekli mnogi turisti ajme ovo je najbolje mjesto za plesati na kojem smo bili.


Photo Gallery Hot Night With Ritmo De Salsa Dubrovnik Just Dubrovnik

Dođite zabavite se i naučite plesati uz.

Ritmo de salsa dubrovnik. Andrije Hebranga 571490 mi Dubrovnik Croatia 20000. Dođite zabavite se i naučite. 2020-10-19 Ritmo de Salsa Dubrovnik je udruga - dakle neprofitna organizacija sve članarine se koriste za dobrobit udruge.

Đeplešeš - Ritmo de salsa Dubrovnik Dubrovnik Croatia. Đeplešeš - Ritmo de salsa Dubrovnik Dubrovnik Croatia. 2 govore o ovome.

Satovi će se održavati triput tjedno. Godine održati u Hotelu Valamar President. PETI ROĐENDAN UDRUGE RITMO DE SALSA VRUĆI PLESNI RITMOVI Veliko slavlje dubrovačkih salserosa REKORDAN BROJ SUDIONIKA Dubrovački salserosi na desetom jubilarnom Sarajevo Salsa Congressu Članovi Udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik sudjelovali su na jubilarnom desetom izdanju međunarodnog festivala Sarajevo Salsa Congress koji se od 25.

Veljače od 22 sata u Hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik očekuje nezaboravna zabava. Satovi će se održavati triput tjedno. Listopada možete im se pridružiti do 20.

Najam prostora radionice i sl. 2017-10-25 Ritmo de Salsa Dubrovnik kreće s upisima nove grupe u ponedjeljak 30. 385 98 166 8843.

Rođendana udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik privode se kraju a već danas dva dana prije može se reći da nas u subotu 24. Nakon što su prošle godine velikim salsa partyjem proslavili. Ponedjeljkom i četvrtkom od 21 do 2230 te petkom od 20 do 21 sat u dvorani u zgradi TUP-a ulaz s gornje strane iz Ulice Andrije Hebranga.

6 talking about this. DUBROVNIK SALSA FESTIVAL Salsa ludilo zavladat će Dubrovnikom. Ponedjeljkom i četvrtkom od 21 do 2230 te petkom od 20 do 21 sat u dvorani u zgradi TUP-a ulaz s gornje strane iz Ulice Andrije Hebranga.

Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. Ove su godine dubrovački plesači bili zastupljeni u rekordnom broju njih gotovo 30 a na festivalu koji je okupio šestotinjak sudionika bili su i salserosi iz Bosne i. Đeplešeš - Ritmo de salsa Dubrovnik Dubrovnik Croatia.

87 ljudi bilo je ovdje. Just a short video to introduce ourselves. RITMO DE SALSA Sjajan provod na Cubamonte festivalu PROSLAVA Četvrti rođendan udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik.

2018-02-25 Ritmo de Salsa Dubrovnik has an excellent way to fight the cold winter days so the recommendation is to visit their official Facebook page if you are in Dubrovnik and want to have some great dance evenings during your stay. Tom prigodom razgovarali smo s jednom o. Listopada u 21 sat a upisi traju sve do petka 9.

2018-02-23 Još dan do velikog partyja uz tri DJ-a. Prelijepim riječima kojima opisuju što za njih znači ples pozivaju sve da postanu dio njihove grupe. Pripreme za veliki party povodom 5.

Ritmo de Salsa Dubrovnik slavi svoj prvi rođendan prigodnom zabavom u EastWest klubu na Banjama. Prvi sat zakazan je za ponedjeljak 15. Rođendan a tim povodom pripremili su pravu plesnu poslasticu - Đeplešeš Dubrovnik Birthday Weekend koji će se od 22.

Proslavu su uveličali i prijatelji iz plesnih. Upoznajte mlade snage JK Župa Dubrovačka te članove i voditeljice udruge Ritmo de Salsa DubrovnikProdukcija. Otkad je udruga počela s radom prije četiri godine izgrađeni su polako ali sigurno temelji jedne predivne priče - ples druženje zabava i uživancija u.

18 Udruga je osnovana s ciljem stvaranja salsa scene u Dubrovniku. Više informacija pronađite na facebook stranici Ritmo de Salsa Dubrovnik. Dođite zabavite se i naučite plesati uz Ritmo De Salsa.

Udruga Ritmo de Salsa Dubrovnik proslavit će idućeg vikenda svoj 6. 2017-02-28 Velikim salsa partyjem u Spioni Udruga Ritmo de Salsa Dubrovnik proslavila je prošle subote svoj četvrti rođendan. Naime sjajna je vijest da DJ.

Listopada u 21 sat a upisi traju sve do petka 9. 2017-02-20 Udruga Ritmo de Salsa Dubrovnik proslavit će svoj četvrti rođendan velikim salsa partyjem u Spioni u subotu 25. 2018-10-07 Udruga Ritmo De Salsa Dubrovnik kreće s novim poglavljem - upisima nove grupe Prvi sat zakazan je za ponedjeljak 15.

Want to get to know us even better. 2018-10-07 Udruga Ritmo De Salsa Dubrovnik kreće s novim poglavljem - upisima nove grupe. U pravoj slavljeničkoj atmosferi dubrovački salserosi ali i svi oni koji vole ples dobru zabavu i druženje uživali su u plesu atraktivnim animacijama i zanimljivoj ruedi naravno uz neizostavnu rođendansku tortu.


Pin On The Best Yayy Ter


Photo Gallery Hot Night With Ritmo De Salsa Dubrovnik Just Dubrovnik


LihatTutupKomentar